Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contents
 
 
Titel: Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contents
Auteur: López, Rosa
Tenorio, Carmen
Gutiérrez, Ana Rosa
Garde-Cerdán, Teresa
Garijo, Patrocinio
González-Arenzana, Lucía
López-Alfaro, Isabel
Santamaría, Pilar
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland