Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Study of physicochemical parameters and spontaneous fermentation during traditional production of munkoyo, an indigenous beverage produced in Democratic Republic of Congo
 
 
Titel: Study of physicochemical parameters and spontaneous fermentation during traditional production of munkoyo, an indigenous beverage produced in Democratic Republic of Congo
Auteur: Foma, Roland Kibwega
Destain, Jacqueline
Mobinzo, Paul Kapay
Kayisu, Kalenga
Thonart, Phillipe
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland