Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and microbial properties of mahyaveh, a traditional Iranian fish sauce
 
 
Titel: Chemical and microbial properties of mahyaveh, a traditional Iranian fish sauce
Auteur: Zarei, Mehdi
Najafzadeh, Hossein
Eskandari, Mohammad Hadi
Pashmforoush, Marzieh
Enayati, Ala
Gharibi, Dariush
Fazlara, Ali
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 23 (2012) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland