Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Partial characterisation of bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from Thai fermented meat and fish products
 
 
Titel: Partial characterisation of bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from Thai fermented meat and fish products
Auteur: Pringsulaka, Onanong
Thongngam, Narumon
Suwannasai, Nuttika
Atthakor, Wisrutta
Pothivejkul, Kajeenart
Rangsiruji, Achariya
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 23 (2012) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland