Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Changes in antioxidant flavonoids during freeze-drying of red onions and subsequent storage
 
 
Titel: Changes in antioxidant flavonoids during freeze-drying of red onions and subsequent storage
Auteur: Pérez-Gregorio, M.R.
Regueiro, J.
González-Barreiro, C.
Rial-Otero, R.
Simal-Gándara, J.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 7 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland