Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effects of mildly heated, slightly acidic electrolyzed water on the disinfection and physicochemical properties of sliced carrot
 
 
Titel: Effects of mildly heated, slightly acidic electrolyzed water on the disinfection and physicochemical properties of sliced carrot
Auteur: Koide, Shoji
Shitanda, Douglas
Note, Mizuho
Cao, Wei
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 3-4 pagina's 5 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland