Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Decontamination of fresh produce by the use of slightly acidic hypochlorous water following pretreatment with sucrose fatty acid ester under microbubble generation
 
 
Titel: Decontamination of fresh produce by the use of slightly acidic hypochlorous water following pretreatment with sucrose fatty acid ester under microbubble generation
Auteur: Soli, Kevin Webby
Yoshizumi, Asako
Motomatsu, Ai
Yamakawa, Mami
Yamasaki, Masako
Mishima, Tomoko
Miyaji, Natsumi
Honjoh, Ken-Ichi
Miyamoto, Takahisa
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 9 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland