Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of total antioxidant capacity of red wine by Fourier transform infrared spectroscopy
 
 
Titel: Prediction of total antioxidant capacity of red wine by Fourier transform infrared spectroscopy
Auteur: Versari, Andrea
Parpinello, Giuseppina Paola
Scazzina, Francesca
Rio, Daniele Del
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 5 pagina's 4 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland