Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Application of hazard analysis critical control points (HACCP) system to vacuum-packed sauced pork in Chinese food corporations
 
 
Titel: Application of hazard analysis critical control points (HACCP) system to vacuum-packed sauced pork in Chinese food corporations
Auteur: Wang, Di
Wu, HongNian
Hu, XueTing
Yang, MingLiang
Yao, Ping
Ying, ChenJiang
Hao, LiPing
Liu, LieGang
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland