Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of ochratoxin A during the fermentation of Italian red wine Moscato
 
 
Titel: Reduction of ochratoxin A during the fermentation of Italian red wine Moscato
Auteur: Meca, Giuseppe
Blaiotta, Giuseppe
Ritieni, Alberto
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland