Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Determination of bactericidal efficacy of essential oil extracted from orange peel on the food contact surfaces
 
 
Titel: Determination of bactericidal efficacy of essential oil extracted from orange peel on the food contact surfaces
Auteur: Lin, Chia-Min
Sheu, Shane-Rong
Hsu, Shu-Chen
Tsai, Yung-Hsiang
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 12S pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland