Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Determination of hydroxyproline in cured pork sausages and dry cured beef products by NIRS technology employing a fibre–optic probe
 
 
Titel: Determination of hydroxyproline in cured pork sausages and dry cured beef products by NIRS technology employing a fibre–optic probe
Auteur: González-Martín, Ma Inmaculada
Bermejo, César Fernández
Hierro, José Miguel Hernández
González, Carlos I. Sánchez
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 8 pagina's 4 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland