Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Prevention of bread mould spoilage by using lactic acid bacteria with antifungal properties
 
 
Titel: Prevention of bread mould spoilage by using lactic acid bacteria with antifungal properties
Auteur: Gerez, Carla Luciana
Torino, Maria Ines
Rollán, Graciela
Font de Valdez, Graciela
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland