Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of high hydrostatic pressure treatment and food additives on the inactivation of Salmonella enteritidis
 
 
Titel: Synergistic effect of high hydrostatic pressure treatment and food additives on the inactivation of Salmonella enteritidis
Auteur: Ogihara, Hirokazu
Yatuzuka, Maya
Horie, Naoko
Furukawa, Soichi
Yamasaki, Makai
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 11 pagina's 4 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland