Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The anti-microbial effect of a dairy extract (LactiSAL®) on Salmonella enterica Typhimurium and Escherichia coli O157:H7 on different beef carcass surfaces
 
 
Titel: The anti-microbial effect of a dairy extract (LactiSAL®) on Salmonella enterica Typhimurium and Escherichia coli O157:H7 on different beef carcass surfaces
Auteur: Pearce, Rachel
Bolton, Declan J.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 5 pagina's 5 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland