Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and sensory characteristics of Galotyri-type cheese made using different procedures
 
 
Titel: Chemical and sensory characteristics of Galotyri-type cheese made using different procedures
Auteur: Kondyli, E.
Katsiari, M.C.
Voutsinas, L.P.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland