Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the effects of food constituents on Bacillus subtilis reduction during high pressure and moderate temperature
 
 
Titel: Investigation of the effects of food constituents on Bacillus subtilis reduction during high pressure and moderate temperature
Auteur: Gao, Yu-Long
Ju, Xing-Rong
Qiu, Wei-Fen
Jiang, Han-Hu
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 18 (2007) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland