Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 67 gevonden artikelen
 
 
  The molecular mechanism of chitosan-based OEO nanoemulsion edible film in controlling Alternaria alternata and in application for apricot preservation
 
 
Titel: The molecular mechanism of chitosan-based OEO nanoemulsion edible film in controlling Alternaria alternata and in application for apricot preservation
Auteur: Jieying, Shi
Shuangfeng, Guo
Tingting, Li
Zhicheng, Yan
Lei, Wang
Caie, Wu
Dandan, Zhou
Gongjian, Fan
Xiaojing, Li
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland