Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Performance of technological and microbiological quality characteristics of germinated rice: A comparative study of cooking techniques
 
 
Titel: Performance of technological and microbiological quality characteristics of germinated rice: A comparative study of cooking techniques
Auteur: Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva
Santos, Monique Barreto
Gozzi, Gabriel
Fonseca Cechin, Carine da
Gottschalk, Leda Maria Fortes
Bassinello, Priscila Zaczuk
Colombari Filho, José Manoel
Kabuki, Dirce Yorika
de Carvalho, Carlos Wanderlei Piler
Takeiti, Cristina Yoshie
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland