Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of quality characteristics of hazelnut using infrared assisted enzymatic peeling technology
 
 
Titel: Evaluation of quality characteristics of hazelnut using infrared assisted enzymatic peeling technology
Auteur: Chen, Le
Huang, Ziyi
Wu, Yanyan
Jiang, Hongyu
Tian, Chuan
Fu, Miao
Lyu, Chunmao
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland