Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of Batzos cheese made from raw, pasteurized and/or pasteurized standardized goat milk and a native culture
 
 
Titel: Characteristics of Batzos cheese made from raw, pasteurized and/or pasteurized standardized goat milk and a native culture
Auteur: Psoni, L.
Tzanetakis, N.
Litopoulou-Tzanetaki, E.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 7 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland