Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Hurdle effect of vinegar and sake on Korean seasoned beef preserved by sous vide packaging
 
 
Titel: Hurdle effect of vinegar and sake on Korean seasoned beef preserved by sous vide packaging
Auteur: Jang, Jae Deok
Seo, Gyeong Hee
Lyu, Eun Soon
Yam, Kit L.
Lee, Dong Sun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 3 pagina's 5 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland