Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Application of electrolyzed oxidizing water on the reduction of bacterial contamination for seafood
 
 
Titel: Application of electrolyzed oxidizing water on the reduction of bacterial contamination for seafood
Auteur: Huang, Yu-Ru
Hsieh, Hung-Sheng
Lin, Shin-Yuan
Lin, Shin-Jung
Hung, Yen-Con
Hwang, Deng-Fwu
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 12 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland