Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Partial characterization of a class IIa pediocin produced by Pediococcus parvulus 133 strain isolated from meat (Mexican “chorizo”)
 
 
Titel: Partial characterization of a class IIa pediocin produced by Pediococcus parvulus 133 strain isolated from meat (Mexican “chorizo”)
Auteur: Schneider, R.
Fernández, F.J.
Aguilar, M.B.
Guerrero-Legarreta, I.
Alpuche-Solís, A.
Ponce-Alquicira, E.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland