Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Toxic aldehydes in fried foods: Formation, analysis, and reduction strategies
 
 
Titel: Toxic aldehydes in fried foods: Formation, analysis, and reduction strategies
Auteur: Guo, Xing-yang
Cheng, Liang-yu
Chang, Chao
Jiang, Xiao-ming
Gao, Pan
Zhong, Wu
Hu, Chuan-rong
He, Dong-ping
Yin, Jiao-jiao
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland