Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of buckwheat inclusion fractions on the drying characteristics and quality attributes of instant noodle sheets
 
 
Titel: Effect of buckwheat inclusion fractions on the drying characteristics and quality attributes of instant noodle sheets
Auteur: Wang, Youte
Wang, Yu
Yu, Xianlong
Wang, Kunhua
Lu, Yiwu
Xu, Huaide
Wang, Lili
Wang, Jun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland