Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Gel strength prediction in ultrasonicated chicken mince: Fusing near-infrared and Raman spectroscopy coupled with deep learning LSTM algorithm
 
 
Titel: Gel strength prediction in ultrasonicated chicken mince: Fusing near-infrared and Raman spectroscopy coupled with deep learning LSTM algorithm
Auteur: Nunekpeku, Xorlali
Zhang, Wei
Gao, Jiayu
Adade, Selorm Yao-Say Solomon
Li, Huanhuan
Chen, Quansheng
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland