Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Key Maillard intermediates - α-dicarbonyl compounds in foods: Occurrence, analysis, toxicity, and mitigation strategies
 
 
Titel: Key Maillard intermediates - α-dicarbonyl compounds in foods: Occurrence, analysis, toxicity, and mitigation strategies
Auteur: Kou, Yafei
Song, Zixiong
Jing, Ying
Li, Haizheng
Wei, Xiaoxiao
Xie, Jianhua
Shen, Mingyue
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland