Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of a short-term processing technology of black garlic with low 5-HMF content
 
 
Titel: Characterization of a short-term processing technology of black garlic with low 5-HMF content
Auteur: Liu, Jun
Li, Jing
Ge, Shihao
Fu, Xiaoyu
Zhu, Jiamin
Wang, Mengnan
Wang, Yanrong
Huang, Xiaoxiao
Qin, Xinzheng
Tu, Yixian
Xing, Jun
Ma, Chao
Liu, Yun-Guo
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland