Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Rapid non-destructive evaluation of texture properties changes in crispy tilapia during crispiness using hyperspectral imaging and data fusion
 
 
Titel: Rapid non-destructive evaluation of texture properties changes in crispy tilapia during crispiness using hyperspectral imaging and data fusion
Auteur: Tang, Shuqi
Zhang, Ling
Tian, Xingguo
Zheng, Manni
Su, Zihao
Zhong, Nan
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland