Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Processing complementary foods to reduce mycotoxins in a medium scale Tanzanian mill: A hazard analysis critical control point (HACCP) approach
 
 
Titel: Processing complementary foods to reduce mycotoxins in a medium scale Tanzanian mill: A hazard analysis critical control point (HACCP) approach
Auteur: Ngure, Francis M.
Makule, Edna
Mgongo, William
Phillips, Erica
Kassim, Neema
Stoltzfus, Rebecca
Nelson, Rebecca
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland