Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Controlling Clostridium sporogenes spoilage of “requeijão cremoso” processed cheese: Modeling the growth/no-growth probability as a function of pH, sodium chloride and nisin
 
 
Titel: Controlling Clostridium sporogenes spoilage of “requeijão cremoso” processed cheese: Modeling the growth/no-growth probability as a function of pH, sodium chloride and nisin
Auteur: Oliveira, Rodrigo B.A.
Ramos, Gustavo L.P.A.
Sá, Patrícia B.Z. R.
Pereira, Ana Paula M.
Conceição, Deborah A.
Cruz, Adriano G.
Alvarenga, Verônica O.
Sant’Ana, Anderson S.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland