Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  A review of the needs and current applications of hazard analysis and critical control point (HACCP) system in foodservice areas
 
 
Titel: A review of the needs and current applications of hazard analysis and critical control point (HACCP) system in foodservice areas
Auteur: Sun, Yi-Mei
Ockerman, H.W.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 16 (2005) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland