Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method
 
 
Titel: Microbiological safety and sensory characteristics of salmon slices processed by the sous vide method
Auteur: González-Fandos, E.
Villarino-Rodrı́guez, A.
Garcı́a-Linares, M.C.
Garcı́a-Arias, M.T.
Garcı́a-Fernández, M.C.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 16 (2005) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland