Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of staged thawing assisted antifreeze protein on quality of repeatedly freeze-thawed minced pork
 
 
Titel: Effect of staged thawing assisted antifreeze protein on quality of repeatedly freeze-thawed minced pork
Auteur: Zhou, Ying
Jing, Keyan
Jia, Chuankang
Mao, Rongrong
Zhang, Baoxue
Yang, Bin
Yuan, Ci
Qi, Jun
Xiong, Guoyuan
Zhang, Chunhui
Gao, Zhangguo
Xiong, Wei
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland