Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Effects of mulberry pomace polysaccharide addition before fermentation on quality characteristics of yogurt
 
 
Titel: Effects of mulberry pomace polysaccharide addition before fermentation on quality characteristics of yogurt
Auteur: Du, Huaxin
Wang, Xuping
Yang, Huaigu
Zhu, Fan
Cheng, Jingrong
Peng, Xiaoxia
Lin, Yaosheng
Liu, Xueming
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland