Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Dispersive liquid-liquid microextraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) for the determination of soy sauce aroma compounds
 
 
Titel: Dispersive liquid-liquid microextraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) for the determination of soy sauce aroma compounds
Auteur: Xie, Ziming
Zeng, Dequan
Wang, Jingwen
Zhao, Mouming
Feng, Yunzi
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland