Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of usage Urtica dioica L. on microbiological properties of sucuk, a Turkish dry-fermented sausage
 
 
Titel: Effect of usage Urtica dioica L. on microbiological properties of sucuk, a Turkish dry-fermented sausage
Auteur: Aksu, M.İ
Kaya, M
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 8 pagina's 5 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland