Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Texture profile analysis of meat products treated with commercial liquid smoke flavourings
 
 
Titel: Texture profile analysis of meat products treated with commercial liquid smoke flavourings
Auteur: Martinez, O
Salmerón, J
Guillén, M.D
Casas, C
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 6 pagina's 5 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland