Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Microbial changes during the production of Sufu––a Chinese fermented soybean food
 
 
Titel: Microbial changes during the production of Sufu––a Chinese fermented soybean food
Auteur: Han, Bei-Zhong
Cao, Cui-Feng
Rombouts, Frans M
Nout, M.J.Robert
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland