Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Hygienic control of mass catering establishments, microbiological monitoring of food and equipment
 
 
Titel: Hygienic control of mass catering establishments, microbiological monitoring of food and equipment
Auteur: Legnani, P.
Leoni, E.
Berveglieri, M.
Mirolo, G.
Alvaro, N.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland