Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 51 gevonden artikelen
 
 
  The effects of different cooking methods and spices on the formation of 11 HCAs in chicken wing and pork belly
 
 
Titel: The effects of different cooking methods and spices on the formation of 11 HCAs in chicken wing and pork belly
Auteur: Kwon, Jungwon
Kim, Inhwan
Moon, BoKyung
Lee, Kwang-Won
Jung, MunYhung
Lee, Jihyun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland