Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Differentiating between fresh and frozen-thawed fish fillets by muscle fibre permeability measurement
 
 
Titel: Differentiating between fresh and frozen-thawed fish fillets by muscle fibre permeability measurement
Auteur: Bouchendhomme, Tiffanie
Soret, Méline
Grard, Thierry
Lencel, Philippe
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland