Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, antioxidant and dietary potential of some traditional leafy vegetables used in ethnic culinary preparations
 
 
Titel: Nutritional, antioxidant and dietary potential of some traditional leafy vegetables used in ethnic culinary preparations
Auteur: Anju, Thattantavide
Prabhakar, Pratheesh
Sreedharan, Sajana
Kumar, Ajay
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland