Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  N-nitrosamine reduction in salted and fermented anchovy sauce by ionizing irradiation
 
 
Titel: N-nitrosamine reduction in salted and fermented anchovy sauce by ionizing irradiation
Auteur: Ahn, Hyun-Joo
Kim, Jae-Hyun
Jo, Cheorun
Yook, Hong-Sun
Lee, Hyun-Ja
Byun, Myung-Woo
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 14 (2003) nr. 8 pagina's 5 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland