Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Turbidity characterization as a decision-making tool for extra virgin olive oil stability treatments
 
 
Titel: Turbidity characterization as a decision-making tool for extra virgin olive oil stability treatments
Auteur: Carlotta, Breschi
Lorenzo, Guerrini
Alessandro, Parenti
Piernicola, Masella
Luca, Calamai
Lorenzo, Lunetti
Bruno, Zanoni
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland