Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Non-thermal plasma technique for preservation of fresh foods: A review
 
 
Titel: Non-thermal plasma technique for preservation of fresh foods: A review
Auteur: Asl, Parisa Jafarian
Rajulapati, Vikky
Gavahian, Mohsen
Kapusta, Ireneusz
Putnik, Predrag
Mousavi Khaneghah, Amin
MarszaƂek, Krystian
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland