Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing extend the shelf life of milkfish flesh during refrigerated storage
 
 
Titel: High pressure processing extend the shelf life of milkfish flesh during refrigerated storage
Auteur: Kung, Hsien-Feng
Lin, Chung-Saint
Liu, Su-Shing
Huang, Chun-Yung
Chiu, Kuohsun
Lee, Yi-Chen
Tsai, Yung-Hsiang
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland