Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of superheated steam treated wheat flour on quality characteristics and storage stability of fresh noodles
 
 
Titel: Effect of superheated steam treated wheat flour on quality characteristics and storage stability of fresh noodles
Auteur: Huang, Jiangnan
Qi, Yajing
Faisal Manzoor, Muhammad
Guo, Qin
Xu, Bin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 133 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland