Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing and alleviating the browning of Choerospondias axillaris fruit cake during drying
 
 
Titel: Characterizing and alleviating the browning of Choerospondias axillaris fruit cake during drying
Auteur: Li, Dantong
Chen, Ruochen
Liu, Jiyan
Liu, Chengmei
Deng, Lizhen
Chen, Jun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland